Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу

Поєднання теорії і практики



 Я, доцент кафедри Цивільного та господарського права ЮФ Корнєєва Н.В., випускниця юридичного факультету Московського Державного університету, в минулому прокурорський працівник, юрисконсульт підприємств всіх форм власності, а з 1998 р. маю посвідчення адвоката, але офіційно адвокатською діяльністю не займалася. Викладаю 10 предметів студентам очного, заочного та вечірньої форм навчання.


 Протягом 2010 - 2013 р.р. стала “адвокатом” по справам в Кіровському суді м.Дніпропетровська, ніколи туди не заходячі. 

В 2010 р. безкоштовно спочатку виграла справу в Апеляційному суді Дніпропетровської області, по якому було відмінено рішення Кіровського суду пo спадковому праву нашій заочниці К..

З цього ж року почала надавати безкоштовно юридичну допомогу співробітниці А. та ії дочці по Кіровському суду.
Так, постановою Апеляційного суду від 10.12.2010 р. був відмінений вирок Кіровського суду відносно сестри і сусідки А., які першою інстанцією були виправдані, хоч причинили потерпілій А. легкі тілесні ушкодження на вулиці в присутності свідків.
В березні 2011 р. по моїй скарзі Апеляційним судом з розгляду цивільних справ було відмінено рішення Кіровського суду від 22.12.2010 р. про вселення дочки і малолітнього онука А. в спірну квартиру, а також про виселення її сестри без надання іншого жилого приміщення.
12.09.2012 р. рішенням Кіровського суду і по нашій скарзі було винесено рішення про відмову в задоволенні позову бабусі дочки А. про стягнення грошей за житлово-комунальні послуги за період з 2008 р. по 2012 р. в зв’язку з тим, що вони не проживали в цьому приміщенні.
І в шостий раз з моєю допомогою виграно справу на користь дочки і онука А. 21.12.2012р. по позову її родичів – матері і сестри про відмову в праві користування спірним житловим приміщенням.
Ще раніше, працюючи на кафедрі маркетингу, я вела список осіб і усього вузу, які приходили на консультації на протязі 2006 - 2007 р.р.. Їх було за два навчальних роки 120 людей.
І в сучасний період у мене консультуються з різних галузей права співробітники і студенти ДВНЗ “НГУ”.

Доцент кафедри ЦГП Корнєєва Н.В.

Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт