Національний ТУ «Дніпровська політехніка» — відповідність Часу


29.09.2021 в навчально-науковому інституті гуманітарних і соціальних наук відбулася зустріч здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з гарантом освітньо-професійної програми за спеціальністю 081 «Право» для бакалаврів Пушкіною Оленою Вікторівною та представниками науково-методичної комісії за спеціальністю 081 «Право»: Тюрею Ю.І., Школою С.М., Кудрею С.С., Северин В.В. та Симоненко В.І.

Учасники зустрічі обговорили сучасні вимоги до рівня знань та компетентностей правників. Під час обговорення особливу увагу було приділено змісту та структурі освітньо-професійної програми «Право», стану розвитку юридичної освіти, актуальності знань та результатів навчання, які здобувачі набувають при опануванні освітніх компонентів, передбачених освітньою програмою, а також вимогам стандарту вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» до підготовки бакалаврів.

В ході обговорення також було розглянуто:

  • можливість формування індивідуальної освітньої траєкторії студентів;
  • порядок обрання вибіркових освітніх компонентів програми, які спрямовані на розвиток у здобувачів soft skills та hard skills;
  • перелік вибіркових навчальних дисциплін.

Наприкінці зустрічі студенти мали можливість анонімно висловити свої пропозиції та/або зауваження стосовно освітньо-професійної програми «Право», заповнюючи анкету за допомогою Google Forms.

Зустріч була продуктивною на запитання і відповіді, а здобувачі налаштувалися на плідну працю на наступні роки навчання.

Всі зауваження та пропозиції прийняті робочою групою до розгляду.


Сервіси

Розклад

Соціальні мережі

Facebook
YouTube

Інформаційне партнерство

Прес-центр
Закон про вищу освіту
© 2006-2024 Інформація про сайт